Superior sea view

Starting from :
60.00€
  • View :
    Sea view
  • Max People :
    2
  • Facilities :
    TV, Shërbim në dhomë, Ajër i kondicionuar, Shërbimi Pastrimit, Free WiFi, Tharese, Minibar

Janë absolutisht më të këndshme dhe te arreduara me shije. Kanë hapësirë 18 m katorë, ballkon, me pamje nga deti apo nga kopshti, divan, dollap, televizor, ajër të kondicionuar dhe minibar. Shtretërit sigurisht sipas kërkesës tuaj, dopje apo tek.
Tualetet ofrojnë gjithcka që ju duhet, dush, tharese floku, peshqirë etj.
Gjithashtu dhomat kanë kasafortë dhe shërbim interneti Wi-Fi. Dhomat superiore janë me hapësirë të bollshme dhe të ofrojne relaks e kenaqësi.

Room 1 :
Room {{id_}} :
Rating system is not enabled. Please check your settings.
Room Availability
Below calendar shows the availability status of this room
Not Available
Available
1
Today
Other Rooms
List of other rooms that you might be interested
Apartament
Starting from :
50.00€
Apartaments are the most favorite from our clients due to privacy and vicinity to the pool and the beach.
Superior Rooms
Starting from :
50.00€
Superior rooms are  very nice and stylish. They have a surface of 18 meters square, balcony with sea or garden view, armchair, cupboard, TV, air-condition and minibar
Suita garden view
Starting from :
80.00€
 Suites are our best rooms and the most spacious of 40 meters square, where you can relax with the whole family.
Bungalow for 1 person
Starting from :
30.00€
These small villas/bungalows are the most favorite from our clients due to privacy and vicinity to the pool and the beach.
Standard rooms
Starting from :
40.00€
They have a pleasant furnishing and are comfort.
Suita sea view
Starting from :
100.00€
 Suites are our best rooms and the most spacious of 40 meters square, where you can relax with the whole family.
Bungalow for 2 persons
Starting from :
29.00€
These small villas/bungalows are the most favorite from our clients due to privacy and vicinity to the pool and the beach.
Bungalow for 3 persons
Starting from :
40.00€
These small villas/bungalows are the most favorite from our clients due to privacy and vicinity to the pool and the beach.
Login Form
Register Form